Free Podium – OLV Pulhof, Berchem

Free Podium - OLV Pulhof, Berchem
Free Podium – OLV Pulhof, Berchem

“Elk jaar organiseren we bij ons op school een Free Podium waarop onze leerlingen hun talenten aan de hele school kunnen laten zien.”, zegt Frederik Stevens, Organisatie Pulhof Free Podium. “Vanaf het prille begin kunnen we rekenen op de ondersteuning van The Z Crew. Dit jaar (2015, nvdr.) vieren we onze tiende verjaardag en op die tien jaar tijd is er ontzettend veel veranderd. Waar we vroeger een kleinschalig binnen-event organiseerden, is dat nu een festival op de speelplaats geworden, goed voor 500 à 600 bezoekers.”

Free Podium - OLV Pulhof, Berchem
Free Podium – OLV Pulhof, Berchem
Free Podium - OLV Pulhof, Berchem
Free Podium – OLV Pulhof, Berchem

“De voorbije jaren heeft Wim (Zwarts), samen met zijn fantastische ploeg, ons project ondersteund en mee doen groeien. Ons podium ziet er elk jaar waanzinniger, cooler, professioneler uit. Iets wat de leerlingen heel fijn vinden. The Z Crew denken op voorhand al mee na over het concept, de aankleding van het podium, de lichtshow, … Hun expertise op het vlak van concerten komt daarbij zeker van pas.”

“Een tweede aspect dat ik graag wil vermelden is het feit dat The Z Crew zich niet enkel om licht/geluid bekommert. Ze staan onze leerlingen met raad en daad bij. De meesten onder hen hebben weinig podiumervaring. Wim stelt hen meteen op het gemak, legt geduldig uit wat een monitor is, hoe ze een microfoon fatsoenlijk moeten vasthouden en hoe ze nog meer kunnen werken aan hun podiumpresence.”

“Elke show verloopt vlekkeloos waardoor we elk jaar met een fantastisch gevoel het Free Podium afsluiten en al meteen reikhalzend uitkijken naar een volgende editie!”

Frederik Stevens
Organisatie Pulhof Free Podium

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

Share