Wie zijn we?

DiverZe : even voorstellen!

DiverZe is een team van specialisten in licht, audio en video. We leveren diensten en producten aan zowel  particulieren als professionals.

DiverZe staat voor service, kwaliteit, engagement en polyvalentie!

Onze filosofie en missie.

DiverZe is een bedrijf met een familiaal karakter.  Een van de belangrijkste waarden die steeds van vader op zoon is overgegaan is “ofwel doe je het goed, ofwel doe je het niet!”.
Onze missie is dan ook altijd het streven naar kwaliteit en engagement, en dit aan een eerlijke prijs.

Als wij ons engageren voor uw project, concert, bedrijfsevenement of ander feest, zullen we steeds goed nagaan wat uw vragen en wensen zijn en zorgen dat het werk dat we leveren het beste resultaat oplevert.

Een stukje geschiedenis.

Eind jaren ’70 besluit Jos Zwarts zijn discobar te verkopen wanneer zijn eerste zoon Wim geboren wordt. Het dj-materiaal verlaat het huis, maar gelukkig niet de platencollectie!

Wim maakt al op jonge leeftijd de omgeving onveilig door met zijn bandrecordertje opnames te maken. Als hij 7 jaar oud is, heeft hij al zijn eerste eigen mix-tapes die hij opnam van de radio.

In zijn tienertijd begint Wim zich meer en meer met (vooral elektronische) muziek bezig te houden en komt zo begin de jaren ’90 op een keerpunt …
Een lang gesprek met de roadmanager van een toen zeer bekende Vlaamse groep zorgt ervoor dat er gekozen wordt voor de route van discobars. Al snel wordt dit een succes en om aan de vraag van klanten en collega’s te voldoen, starten Wim en Jos met het verhuren van dj-materiaal. Op  zeer korte tijd wordt dan het btw-nummer en de inschrijving in het handelsregister aangevraagd.
Een bedrijf wordt geboren!

De naam The Z Crew wordt gekozen omdat het hier om een samenwerking gaat tussen vader en zoon Zwarts … Wim had nooit kunnen vermoeden dat “Crew” in The Z Crew in de toekomst nog toepasselijker zou worden.

Uiteindelijk leidt dit tot een degelijke stock van discobars, speakers, en conventioneel en bewegend licht.

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en Wim zal steeds vaker in het PA-  en mixgebeuren duiken. Om aan de grote vraag voor PA-ondersteuning op concerten en evenementen tegemoet te komen , worden FOH speakers vervangen en eigen monitors en mengtafels aangekocht. Vanaf nu bestaat er in ons eigen systeem maar 1 type top-kast en 1 type bass-kast  en deze laten een enorme flexibiliteit en schaalbaarheid toe.

Steeds vaker voorziet The Z Crew ook freelance mix-werk en monitor-mixing werk voor (grotere) collega’s.

Jos besluit rond de eeuwwisseling om zich meer terug te trekken uit de audiovisuele wereld. Hij zal nog tijdelijk het gedeelte discobars en de flightcase-constructie opvolgen.

Niet alleen het PA- en freelance gedeelte blijkt een succes te zijn, maar ook bedrijven vinden voor events steeds vaker hun weg naar de aanpak en service van The Z Crew. De “Crew” zal op dat moment bestaan uit een aantal freelance licht-en geluidstechniekers waarop er evenement-afhankelijk een beroep wordt gedaan.

De vraag naar op maat gemaakte installaties stijgt en eind 2008 worden de statuten van The Z Crew aangepast.

De werknaam TZC / The Z Crew wordt toegepast en het gekende “Z”- logo krijgt een kleine restyling.

Terugkijkend op het verleden is de grote conclusie dat TZC / The Z Crew zich in de audiovisuele markt heeft gepositioneerd als een degelijke middenklasser, die door diversiteit en polyvalentie de grillen van de sector heeft kunnen opvangen.

En de toekomst …?

“Never change a winning team… and if it ain’t broke, don’t fix it.”

Vanaf 2011 zet Wim TZC fulltime verder. Als goede polyvalente technieker kunt u hem zowel terugvinden achter de mengtafel op een concert of event,  als in het cablage-atelier, al dan niet van de (grote) collega’s.

En wat is er dan verder veranderd? Niks, wij doen gewoon waar we goed in zijn. En dat is u de beste service brengen, ongeacht de omstandigheden.

The Z Crew maakt van uw feest een spektakel!
Neem vrijblijvend contact met ons op!

Mei 2016

Eensmanszaak wordt bvba: DiverZe.

December 2018

We merkten steeds vaker dat onze uitstraling niet helemaal meer overeenkwam met de service die we leverden en kozen om definitief onder de naam DiverZe naar buiten te komen en koppelden daaraan een restyling van ons logo.
DiverZe : Audiovisual Partner in Events – Concerts – Expo – Install

Share

Audiovisual partner in Events – Concerts – Expo – Install